Ngadegkeun Dina 2012

123123

Xuzhou Yutai Industri Co., Ltd.

Profésional & Sinareng hormat & Inovatif

Lokasina di Xuzhou, Propinsi Jiangsu di Cina,  Xuzhou Yutai Industri Co., Ltd. , owning sababaraha manufaktur jeung ngolah pabrik di Jiangsu jeung Propinsi Henan, mangrupakeun produsén profésional. Pausahaan utamana ngahasilkeun rupa-rupa sarta spésifikasi of alloy Aluminium, kayaning cadar Aluminium, coils Aluminium, Aluminium strips, bunderan Aluminium, foils Aluminium, sarta propil Aluminium, alloy Tambaga. Parusahaan kaca spion pamanggih terus néangan keur kualitas hadé jeung nyieun produk Palasik ku profesionalisme. Sagala jinis produk minuhan standar produk internasional tur mangrupakeun sahiji craftsmanship unggulan jeung desain unik.

Pamundut Émbaran Contact us