Основана во 2012 година

123123

Xuzhou Yutai индустрија копродукции, ООД

Професионални и почит и иновативни

Се наоѓа во Xuzhou, Jiangsu провинција во Кина,  Xuzhou Yutai индустрија копродукции, Ltd , сопственик на неколку производство и обработка на фабрики во Jiangsu и Хенан, во покраината, е професионална производителот. На компанијата главно се произведува различни видови и спецификации на алуминиумски легури, како што се алуминиум листови, алуминиумски калеми, алуминиумски ленти, алуминиум кругови, алуминиумски фолии и алуминиумски профили, бакарни легури. Компанијата е одраз на идејата за постојано бараат за подобар квалитет и создавање на класичните производи со професионалност. Сите видови на производи ги исполнуваат меѓународните стандарди за производи и се на одлична изработка и уникатен дизајн.

Барање Информации Контакт