Madeg Ing 2012

123123

Xuzhou Yutai Industry Co., Ltd.

Professional & Sincerely & Innovative

Dumunung ing Xuzhou, provinsi Jiangsu ing China,  Xuzhou Yutai Industry Co., Ltd. , ndhuweni saperangan Manufaktur lan Processing pabrik ing Jiangsu lan Province Henan, iku sawijining perusahaan profesional. Perusahaan utamané mrodhuksi warna jinis lan specifications saka wesi Aluminium, kayata sheets Aluminium, gulungan kawat Aluminium, Aluminium ngudani, bunderan Aluminium, foils Aluminium, lan profil Aluminium, wesi Tembaga. Perusahaan mirrors idea saka saya seeking kanggo kualitas sing luwih apik lan nggawe produk klasik profesionalisme. Kabeh jinis produk ketemu standar prodhuk internasional lan panulisan banget lan desain unik.

Request Informasi Hubungi kita